Acasa > Termeni si conditii
 
 
Termeni si Conditii de Utilizare
Acest site, www.kbe.ro, iti este oferit spre folosinta cu conditia acceptarii fara nici o modificare a acestor Termeni si Conditii de Utilizare. Folosirea acestui site de catre tine constiuie acordul tau asupra acestor Termeni si Conditii de Utilizare. In cazul in care nu esti de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare, nu folosi site-ul si nici o informatie continuta de catre acesta.

UTILIZAREA SITE-ULUI
Toate materialele si informatiile care sunt pe acest site incearca sa ofere raspunsuri la toate intrebarile vizitatorilor, potentialilor clienti, sa prezinte sistemele si profilurile brand-ului KBE.
HT Troplast Romania S.R.L. ofera acces liber la acest site, pentru a face cunoscute capacitatile sale si munca depusa in serviciul tuturor clientilor nostri. Toti vizitatorii acestui site sunt bineveniti si ii invitam sa revina ori de cate ori simt nevoia, dar am dori sa tina cont de faptul ca exista anumite reguli ce trebuie respectate. Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre brand-ul KBE. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita KBE sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Acest site este oferit in actuala forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru nefidelitate, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz HT Troplast Romania S.R.L. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca HT Troplast Romania SRL. a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare.

Site-ul www.kbe.ro este proprietatea firmei HT Troplast Romania S.R.L. si este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea partiala sau integrala a continutului acestui site fara acordul firmei HT Troplast Romania S.R.L. este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Firma isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului si de a face alte schimbari fara o avertizare prealabila

CONDITII LEGALE
www.kbe.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Orice conflict aparut intre compania HT Troplast Romania S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termeni si Conditii de Utilizare clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
 


Sistemele de PVC favorite sunt foarte aproape de tine. Specialistii nostri te asteapta in:

 


KBE iti ofera clapetele de ventilatie Regel Air, care confera casei tale aerisire si mentin in casa permanent aerul proaspat.

Mai multe detalii
 


KBE tine cont de parerea ta.
Spunandu-ti parerea ne ajuti sa-ti oferim cele mai bune produse si servicii.

Contacteaza-ne
 © 2010 Profine Romania SRL. Toate drepturile rezervate